Zoekmachine Adverteren (SEA)

zoekmachine adverteren, ook wel Search engine advertising genoemd, gaat over het adverteren in zoekmachines. Deze vorm van adverteren maakt het mogelijk om op een rendabele manier kwalitatief websiteverkeer binnen te halen. Dit komt doordat je via het adverteren in een zoekmachine bezoekers binnenhaalt die zelf actief opzoek zijn naar jouw producten of diensten. Dit maakt zoekmachine adverteren een cruciaal kanaal voor elk bedrijf.

In Nederland zijn de zoekmachines Google en Bing het grootst. Waarbij Google een marktaandeel heeft van ruim 90 procent en Bing een aandeel van ongeveer 5 procent. Binnen beide zoekmachines is het mogelijk om te adverteren. MarketingTricks kan je hierbij helpen en heeft gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring in zowel google adverteren als bing adverteren.

Google Adverteren

Met het adverteren in Google kan je gegarandeerd jouw doelgroep bereiken doordat vrijwel iedereen in Nederland Google als startpunt gebruikt om te zoeken naar producten of diensten. Een advertentie op Google zal verschijnen bovenaan de zoekresultaten op de door jou geselecteerde zoekwoorden. Marketingtricks helpt bij het opzetten, beheren en optimaliseren van search engine advertising campagnes in Google. Aan de hand van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek zullen wij de set-up doen van de campagnes om vervolgens aan de hand van automatisering zoveel mogelijk resultaat te behalen uit het beschikbare mediabudget.

Bing Adverteren

Het adverteren op Bing lijkt door het beperkte marktaandeel in Nederland minder interessant. Het tegendeel is echter waar, de lagere populariteit van Bing brengt juist een groot voordeel met zich mee. Doordat er minder gezocht wordt op Bing zijn er ook minder adverteerders aanwezig. Hierdoor zijn de klikprijzen voor vrijwel alle branches lager in Bing dan in Google. Daarnaast is het mogelijk om een automatische import in te stellen van Google Ads naar Bing Ads (tegenwoordig Microsoft Advertising). Dit maakt adverteren op Bing het ideale kanaal om meer omzet binnen te halen op een uiterst rendabele manier. MarketingTricks helpt bij het hele traject om adverteren in Bing ook voor jouw bedrijf een succes te maken.

Zoekmachine adverteren bureau

Marketingtricks is het zoekmachine adverteren bureau dat zowel strategisch als uitvoerend helpt bij het realiseren van de online doelstelling van jouw bedrijf. Aan de hand van jarenlange ervaring weten wij wat werkt en wat niet werkt. Daarnaast passen wij altijd de best practices toe van zowel Google als Bing. Waar mogelijk automatiseren wij werkzaamheden om jou uiteindelijk tegen de laagst mogelijke investering de best mogelijke zoekmachine adverteren campagne te geven.

Over MarketingTricks

"De specialist in online marketing voor het MKB. Voor elk type bedrijf bieden wij een passend en betaalbaar online marketing plan"

Diensten

Contact

Share This